...για μια καλύτερη ζωή

Κατάλογοι Προϊόντων

Κατεβάστε τους αναλυτικούς καταλόγους προϊόντων της Alfacare. Οι κατάλογοι μας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο σε κάθε σας πώληση.

Νέος Γενικός Κατάλογος Προϊόντων Alfacare

Κατάλογος Alfacare 2023

H alfacare σας παρουσιάζει το νέο Γενικό Κατάλογο Προϊόντων. Πλήρως ανανεωμένος, με πληθώρα νέων προϊόντων, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Υγείας που αναζητούν μια ολοκληρωμένη σειρά ορθοπεδικών & ιατροτεχνολογικών ειδών.

Με πρόσθετο φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην όσο το δυνατόν πληρέστερη και συνάμα σύντομη περιγραφή των προϊόντων με τη φιλοδοξία να αποτελέσει ένα χρηστικό εργαλείο για τον επαγγελματία-συνεργάτη.

Η διαρκής αναζήτηση νέων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και οι συνεργασίες μας με τους γνωστότερους οίκους του κλάδου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Συνέπεια, αξιοπιστία, σωστή και άμεση εξυπηρέτησηαποτελούν για εμάς πρωταρχικούς στόχους σε κάθε μας συνεργασία.

Δείτε τον κατάλογο

Κατάλογος Προϊόντων Υγείας Λιανικής Alfacare

Νέος Κατάλογος Προϊόντων Υγείας Λιανικής Alfacare

H Alfacare είναι πάντα δίπλα στους συνεργάτες της και σας παρουσιάζει τον Κατάλογο Λιανικής με Προϊόντα Υγείας. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας, σας προσφέρει μια απλή και κατανοητή απεικόνιση της χρήσης και των χαρακτηριστικών των προϊόντων μας, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει ένα χρηστικό και πολύτιμο εργαλείο για τον επαγγελματία-συνεργάτη.

Ένας κατάλογος απαραίτητος για κάθε εξειδικευμένο κατάστημα ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών.

Μοιράστε τον κατάλογο στους πελάτες σας και...

  • Αυξήστε τις πωλήσεις σας
  • Προσφέρετε ολοκληρωμένες λύσεις
  • Διαφημιστείτε
  • Ξεχωρίστε

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους ειδικούς όρους συνεργασίας, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας.

Δείτε τον κατάλογο

Νέος Κατάλογος Αναλωσίμων Alfacare

Κατάλογος Αναλωσίμων Alfacare

Η alfacare σας παρουσιάζει το νέο Κατάλογο Αναλωσίμων.

Με στόχο την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας, παρουσιάζουμε με χαρά τη νέα σειρά αναλωσίμων ειδών της alfacare. Πάνω από 500 νέοι κωδικοί προϊόντων που ευελπιστούμε να προσφέρουν λύσεις σε κάθε ζήτηση και να δώσουν σημαντική ώθηση στις πωλήσεις σας.

Δείτε τον κατάλογο

Οδηγός Περιποίησης Ποδιών Herbi Feet

Herbitas Οδηγός Περιποίησης Ποδιών

Η alfacare σας παρουσιάζει τον οδηγό περιποίησης ποδιών του ισπανικού ομίλου εταιρειών HerbitasGroup. Με το σύνθημα 'ΠΟΥ ΠΟΝΑΤΕ; ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ', ο οδηγός σας παρέχει πολύτιμες συμβουλές για τη φροντίδα και την υγιεινή των ποδιών σας.

Δείτε τον οδηγό

Κατάλογος Ειδών Φυσικοθεραπείας

Κατάλογος Ειδών Φυσικοθεραπείας

Η alfacare, επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα του Βέλγικου οίκου MoVeS - MVS Βελγίου, σας παρουσιάζει τον νέο κατάλογο ειδών Φυσικοθεραπείας. Η MVS με βάση την πολυετή εμπειρία της στην αγορά προϊόντων φυσικοθεραπείας διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών.

Η σειρές προϊόντων MoVeS BAND και MAMBO MAX, είναι παγκοσμίως γνωστές για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εξειδίκευση σε προϊόντα αποκατάστασης, ευεξίας και σωματικής υγείας. Ένας κατάλογος απαραίτητος για κάθε κατάστημα ορθοπεδικών ειδών.

Δείτε τον κατάλογο

Kατάλογος Αμαξιδίων B+B (Bischoff + Bischoff)

Κατάλογος B&B

Η H Alfacare σας παρουσιαζει τη νέα σειρά αμαξιδίων υψηλών προδιαγραφών του Γερμανικού οίκου Β + Β (Bischoff & Bischoff ). Η B + B ανήκει στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως και είναι Νο1 σε πωλήσεις αμαξιδίων στην απαιτητική αγορά της Γερμανίας.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των προϊόντων της είναι η απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, οι συνεχείς καινοτομίες, η πληθώρα επιλογών σε πρόσθετο εξοπλισμό, το design και η πολυετής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας (CE, ISO 9001, ISO 13485) και καλύπτουν επιπρόσθετα όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που επιβάλλει η αυστηρη Γερμανική Νομοθεσία.

Δείτε τον κατάλογο

espa banner espa banner