...για μια καλύτερη ζωή

Εταιρεία

Η ALFACARE A.E. έχει ως αντικείμενο την χονδρική πώληση ιατροτεχνολογικών, ορθοπεδικών και παραφαρμακευτικών ειδών. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της υγείας, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας προϊόντων, για κάθε κατάστημα ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών. Η συνεχής ενημέρωση και οι νέες συνεργασίες με γνωστούς οίκους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μας επιτρέπουν να διευρύνουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων μας, διατηρώντας παράλληλα πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η ποιότητα των προϊόντων, η γρήγορη και συνεπής εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον πελάτη, αποτελούν πρωταρχικό στόχο σε κάθε μας συνεργασία.

Δύναμή μας η γνώση

Με εμπειρία 30 ετών στον ιατρικό χώρο, προσπαθούμε διαρκώς να αναζητούμε νέα και καινοτόμα προϊόντα και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή  λύση σε κάθε σας πρόβλημά. Η βαθιά γνώση του ιατρικού χώρου και η συνεχής ενημέρωσή, μας επιτρέπουν να ανανεώνουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας.  Στους πολυσέλιδους καταλόγους μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Ποιότητα & αξιοπιστία

Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί πρωταρχικό στόχο στις επιλογές μας. Επιλέγουμε αξιόπιστα και εγγυημένα προϊόντα από αναγνωρισμένους οίκους κατασκευής .Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας θα επιλύσει άμεσα κάθε πρόβλημα ή απορία σχετικά με τα προϊόντα σας. 

Η alfacare είναι πιστοποιημένη για την εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων  και όλα τα προϊόντα μας φέρουν τη σήμανση CE.

Άμεση εξυπηρέτηση

Γρήγορη και άμεση αποστολή, με χρόνο παράδοσης 1-3 ημερών. Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις του χώρου μας, προσπαθούμε να καλύψουμε το ταχύτερο δυνατό κάθε σας ανάγκη. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να επιλύσει κάθε σας απορία σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τη χρήση των  προϊόντων μας.

Γίνε συνεργάτης

Γίνετε συνεργάτης της alfacare και επωφεληθείτε από τους προνομιακούς όρους συνεργασίας, τις ανταγωνιστικές τιμές και τις ειδικές παροχές που σας προσφέρουμε.

Η alfacare ανταμείβει τους συνεργάτες της και προσθέτει αξία σε κάθε επιτυχημένη συνεργασία.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της alfacare και ενημερωθείτε για τα προνομιακά πακέτα συνεργασίας.

espa banner espa banner