...για μια καλύτερη ζωή

yuwell

Η Yuwell-Jiangsu Yuyue medical equipment & suppl...

Ιστοσελίδα

Προϊόντα: 6

Προβολή Προϊόντων

Προεπισκόπηση

Τιμή

 – 

  • ‎€40
  • ‎€1350
Έτη Εγγύησης

yuwell

http://www.yuyue.com.cn/index_en.php

Η Yuwell-Jiangsu Yuyue medical equipment & supply Co., Ltd. είναι μια κινεζική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998. Η Yuwell φέρνει την επαγγελματική έννοια της διαχείρισης της υγείας και τις προηγμένες λύσεις υγείας στην καθημερινή ζωή. Δημιουργόντας ένα οικοσύστημα υγείας που αποτελείται από την κατ' οίκον νοσηλεία, την κλινική ιατρική και την ιατρική στο διαδίκτυο αποτελεί μια επαγγελματική και ολοκληρωμένη πλατφόρμα ιατρικών υπηρεσιών.

Η έδρα της Yuwell βρίσκεται στη Σαγκάη της Κίνας. Διαθέτει επτά κέντρα έρευνας και ανάπτυξης και πέντε βάσεις παραγωγής, οι οποίες βρίσκονται στο Σαν Ντιέγκο (ΗΠΑ), στο Τούτλινγκεν (Γερμανία), στην Ταϊβάν, στο Πεκίνο, στη Σαγκάη, στο Ναντζίνγκ, στη Σούζου και στο Ντάνγιανγκ. Εκτός αυτού, τα γραφεία αντιπροσωπείας της βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, και αποτελούν ένα πλήρες δίκτυο έρευνας, παραγωγής, πωλήσεων και υπηρεσιών.

Η εταιρεία συνεργάζεται τώρα με τα πιο διάσημα ιατρικά γραφεία και την καλύτερη ομάδα εμπειρογνωμόνων για να ανταποκριθεί και να ξεπεράσει τις απαιτήσεις υγειονομικής περίθαλψης στον τομέα της οικιακής φροντίδας και στον τομέα των χρόνιων ασθενειών. Σε επτά τομείς της αγοράς η Yuwell κατέχει τη Νο.1 θέση, στο χώρο των αναπνευστικών, του καρδιαγγειακού συστήματος και του ενδοκρινικού συστήματος για πολλά χρόνια. Αναμφισβήτητα, η Yuwell είναι η κορυφαία μάρκα στην κινεζική βιομηχανία ιατρικών συσκευών οικιακής φροντίδας από το 2015.

Στο μέλλον, η Yuwell θα προσπαθεί να υιοθετεί συνεχώς τεχνολογία πρώτης κατηγορίας στον κόσμο και θα την εφαρμόσει. Με ενθουσιασμό και ελπίδα, όλοι οι "Yuwellers" θα κρατήσουν την καρδιά της υγειονομικής περίθαλψης, αφιερώνοντας τη ζωή τους στην έρευνα της επιστήμης της υγείας.

Yuwell. You, we love life.

Yuwell Concept

Υγεία, η ανώτατη φυσική κατάσταση της ζωής. Ας διαχειριστούμε ενεργά την υγεία από σήμερα.

Yuwell Misson

Η αφοσίωση στην έρευνα της επιστήμης της ζωής και στη διαχείριση της υγείας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ήταν πάντα η αποστολή της yuwell.

Yuwell Values

Αξίες επικεντρωμένες στην υγεία, τη διορατικότητα, τη συνεχή καινοτομία.

Brand Identity

Υπεύθυνη, αισιόδοξη, χρήσιμη και επιστημονική.

Brand Notion

Να κρατήσουμε την υγειονομική περίθαλψη στην καρδιά, αφιερώνοντας τη ζωή μας στην έρευνα και την εφαρμογή της επιστήμης της ζωής.

50.00 τελική τιμή με ΦΠΑ
Νέο προϊόν
100.00 τελική τιμή με ΦΠΑ
Νέο προϊόν
1,100.00 τελική τιμή με ΦΠΑ
Νέο προϊόν
950.00 τελική τιμή με ΦΠΑ
Νέο προϊόν
1,650.00 τελική τιμή με ΦΠΑ
Νέο προϊόν
Νέο προϊόν

yuwell

Η Yuwell-Jiangsu Yuyue medical equipment & suppl...