...για μια καλύτερη ζωή

Βιταμίνη Calcivit Swiss Energy

Βιταμίνη Calcivit Swiss Energy

Νέο προϊόν

25.01 τελική τιμή με ΦΠΑ
22-235-114
On backorder
+
Wish List Σύγκριση
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Βιταμίνη Calcivit Swiss Energy

Calcium (Ασβέστιο) + Vitamin D3 + Vitamin K2

Υγιείς αρθρώσεις!

Μειώνει τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας - του πιο διαδεδομένου τύπου αρθρίτιδας, ασθένειας των αρθρώσεων. Συνίσταται σε περιπτώσεις πρόωρης γήρανσης των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης. Ελαττώνει την δυσκαμψία των αρθρώσεων με ευεργετικά αποτελέσματα στην λειτουργία τους.

Χαρακτηριστικά βιταμινών:

  • Υψηλής ποιότητας συστατικά: H SwissEnergy είναι μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής βασισμένη στην επιστημονική γνώση, την έρευνα και την προσεκτική επιλογή συστατικών.
  • Ορθή παραγωγική πρακτική: Χρησιμοποιούμε μόνο GMP - πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν τις αυστηρότερες απαιτήσεις - και ελέγχουμε κάθε προϊόν σε όλο τον παραγωγικό κύκλο για να εξασφαλίσουμε ότι ακολουθούνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.
  • Αποδεδειγμένη επιστήμη: Εστιάζουμε στον σχεδιασμό και την επιστημονική παραγωγή βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής που σας βοηθούν να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
  • Δράση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και υψηλή απόδοση: Οι κάψουλες είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για τη χορήγηση ενεργών συστατικών στον οργανισμό.

Η Swiss Energy ειδικεύεται σε τροποποιημένα συστήματα αποδέσμευσης για από του στόματος κατανάλωση με βάση εφαρμογές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Η τεχνολογία Βραδείας Αποδέσμευσης μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές συνθέσεις. Παρέχοντας διαρκή απορρόφηση διασφαλίζει υψηλή αποδοτικότητα και ασφάλεια χρήσης.


Οι κάψουλες Βραδείας Αποδέσμευσης είναι καινοτόμες δοσολογικές μορφές σε μικρο-σφαιρίδια: σφαιρικοί κόκκοι διαμέτρου περίπου 1 mm. Τα μικρο-σφαιρίδια χορηγούνται σε κάψουλες HPMC. Οι δραστικές ουσίες επικαλύπτονται με ανθεκτική στο pH οργανική μεμβράνη που καλύπτει τα δραστικά συστατικά.


Ενεργά Συστατικά:

Ασβέστιο200 mg
Βιταμίνη D37,5 µg
Βιταμίνη K225 µg
Ψευδάργυρος5 mg
Χαλκός1 mg
Μαγγάνιο2 mg

''Το προϊόν είναι γνωστοποιημένο στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων'' .

Πιστοποίηση:
CE
Οίκος κατασκευής:
Swiss Energy

Οδηγίες Χρήσης (4.7x5calcivit.pdf, 27 Kb) [Λήψη]

espa banner