...για μια καλύτερη ζωή

Συσκευή Άπνοιας ΑUTO CPAP M1 Mini

Συσκευή Άπνοιας ΑUTO CPAP M1 Mini

Νέο προϊόν
M1-mini, BMC
2,500.00 τελική τιμή με ΦΠΑ
15-521-159
On backorder
+
Wish List Σύγκριση
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Άριστη επιλογή
Άριστη σχέση ποιότητας/τιμής

Συσκευή Άπνοιας ΑUTO CPAP M1 Mini

BMC M1 Mini Automatic Travel CPAP Device - Επαναπροσδιορισμός του "MINI"
Το BMC M1 Mini είναι μια συσκευή CPAP Αυτόματης Ρύθμισης Πίεσης που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία του ροχαλητού και του συνδρόμου αποφρακτικής υπνικής άπνοιας και υποπνοίας (OSAHS). Αυτή η συσκευή CPAP ταξιδιού είναι η μικρότερη συσκευή ταξιδιού της BMC - τόσο μικρή και ελαφριά που μπορεί εύκολα να χωρέσει στην τσάντα σας ενώ ταξιδεύετε.

Η συσκευή BMC M1 Mini έχει διαστάσεις 159mm x 66mm x 72mm και ζυγίζει μόλις 400 γραμμάρια! Το M1 Mini παρέχεται στάνταρ με λεπτό σωλήνα 15mm που είναι επίσης συμβατό με τις περισσότερες μάρκες μάσκας CPAP με προσαρτήματα 22mm.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Ελαφρύ, Συμπαγές, Φορητό -Ζυγίζει 400 γραμμάρια, το ελαφρύτερο της αγοράς.
Δεν χρειάζεται αποσταγμένο νερό, ογκώδης υγραντήρας, το δισκίο σε σχήμα δίσκου HME (Heat Moisture Exchange) είναι προσαρτημένο στη κοντή σας σωλήνα (διατίθεται μόνο για τη μάσκα BMC P2H Nasal Pillows Mask, BMC N5H Nasal Mask, BMC N5AH Nasal CPAP Masks). Το HME επαναχρησιμοποιεί την υγρασία από την αναπνοή σας για να προσθέσει υγρασία στον αέρα της θεραπείας σας. Αυτό καθιστά τη συσκευή BMC M1 Mini πιο φορητή από τις παραδοσιακές συσκευές CPAP.
Μοντέρνος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός με ελαστική αντιολισθητική ταινία στο κάτω μέρος που μειώνει την κίνηση της συσκευής κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
Έξυπνος έλεγχος φιλικός προς το χρήστη με το BMC MiniApp διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Έξυπνες λειτουργίες κλιματισμού - Χρησιμοποιώντας έξυπνη τεχνολογία ρύθμισης πίεσης, η συσκευή BMC M1 Mini μπορεί να αλλάξει αυτόματα
τις παραμέτρους πίεσης θεραπείας για προσαρμογή στον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής του χρήστη. Η διασφάλιση της καλύτερης θεραπείας παρέχεται, κάθε βράδυ.

Αυτόματη προσαρμογή ευαισθησίας - Τρία επίπεδα ευαισθησίας αυτόματου αλγορίθμου που περιλαμβάνουν τυπικό, απαλό και θηλυκό. Αυτό ρυθμίζει πόσο γρήγορα προσαρμόζεται η πίεση ως απάντηση σε γεγονότα ύπνου προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά των ανδρών/γυναικών ασθενών με OSA.

Έξυπνος σχεδιασμός λειτουργίας: Το M1 Mini Travel CPAP λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής BMC Mini που διατίθεται δωρεάν για λήψη σε συσκευές iOS και Android. Χρησιμοποιώντας Bluetooth, το MiniApp συνδέεται άψογα με τη συσκευή BMC M1 Mini σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη συσκευή, να προσαρμόσετε τις παραμέτρους, να ρυθμίσετε τη συσκευή και το προφίλ σας από απόσταση μέσω της εφαρμογής BMC Mini, μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές και να μοιραστείτε αναφορές με το γιατρό σας μέσω της εφαρμογής BMC Mini αμέσως.

Αυτόματη λειτουργία ράμπας: Η συσκευή M1 Mini μπορεί να αισθανθεί όταν κοιμάστε και να προσαρμόσει ανάλογα τον χρόνο της ράμπας. Το Auto Ramp παρέχει μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Υπενθύμιση αξεσουάρ: Ορίστε υπενθυμίσεις αντικατάστασης αξεσουάρ, όπως φίλτρο CPAP, HME, μάσκα CPAP και σωλήνες για να εξασφαλίσετε βέλτιστη απόδοση.

Υπενθύμιση συντήρησης: Ορίστε μια υπενθύμιση συντήρησης 180 ημερών ή 360 ημερών για να διατηρήσετε τη συσκευή M1 Mini στη βέλτιστη κατάσταση.

Μάσκες άνευ υγρασίας CPAP με ανταλλαγή υγρασίας: Η μάσκα άνευ υγρασίας CPAP βελτιώνει σημαντικά την ευκολία για τον χρήστη, εξαλείφοντας έναν ογκώδη θερμαινόμενο υγραντήρα σε έναν ενσωματωμένο εναλλάκτη υγρασίας στη μάσκα CPAP. *Όλες οι θύρες σύνδεσης είναι τυπικές, συμβατές με τυπικές μάσκες CPAP.

Προδιαγραφές:

Λειτουργία λειτουργίας: CPAP/ Auto
Μέγεθος συσκευής: 159 mm × 66 mm × 72 mm | Βάρος: <400 g
Εύρος πίεσης: 4 έως 20 hPa (σε προσαυξήσεις 0,5 hPa),
Ευαισθησία στην πίεση: Τυπική / Μαλακή / Γυναικεία
Smart A/C: Ναι
Χρόνος στροφής: 0 - 60 λεπτά / Αυτόματο
Κατανάλωση ισχύος AC: 100 - 240 V AC, 50 /60 Hz, 1.0 A max
Είσοδος συσκευής: 19 V, 1,26 A
Επίπεδο ηχητικής πίεσης: < 30 dB, όταν η συσκευή λειτουργεί υπό πίεση 10 hPa.
 

Συμβατότητα:

BMC M1 Mini συμβατές μάσκες CPAP: BMC P2H Nasal Pillow Mask, BMC N5H Nasal CPAP Mask and N5AH Nasal CPAP Mask.

Το M1 Mini διατίθεται στάνταρ με λεπτό σωλήνα 15mm που είναι επίσης συμβατό με τις περισσότερες μάρκες μάσκας CPAP με προσαρτήματα 22mm που παρέχονται με τις μάσκες BMC Travel CPAP Masks ή HME «waterless humidification» μάσκες CPAP.

Περιλαμβάνεται με τη συσκευή:

1 x BMC M1 Mini Auto CPAP συσκευή
1 x σωλήνας CPAP (15mm)
2 x Φίλτρο CPAP
1 x Προσαρμογέας ρεύματος
2 x τσάντες με κορδόνι
Εγχειρίδιο χρήστη

Highlight:
  • Άριστη επιλογή
  • Άριστη σχέση ποιότητας/τιμής
Μοντέλο:
M1-mini
Πιστοποίηση:
CE
Οίκος κατασκευής:
BMC

Φυλλάδιο Προϊόντος Αγγλικά (Brochure_Auto_CPAP_System_M1_Mini_BMC_ENG_V1.0_20201023.pdf, 6,731 Kb) [Λήψη]

Παρουσίαση Γρήγορης Λειτουργίας (M1_Mini_Operation_Guide_20210414_ENG.pptx, 25,204 Kb) [Λήψη]

English Manual (User_Manual_Auto_CPAP_M1_Mini_BMC_ENG.pdf, 617 Kb) [Λήψη]

App English Manual (User_Manual_APP_BMC_Mini_ENG.pdf, 1,505 Kb) [Λήψη]

Δήλωση Συμμόρφωσης (TF-ST-6-5__Declaration_of_Conformity_Therapy_M1_Mini__BMC_V1.2_20201013.pdf, 133 Kb) [Λήψη]

Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης CE (CE_certificate-_G1_081775_0008_Rev.03_-_20210408-20230301_-20210408.pdf, 479 Kb) [Λήψη]